Varenr.: PCE-WAM 60

Fugtighedsmåler PCE-WAM 60

46.760,00 DKK
58.450,00 DKK
:
4250348735126
PCE-WAM 60
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Leveringstid: 5 - 7 Hverdage

Beskrivelse

Fugtighedsmåler til vandaktivitet / 4-kanals måling mulig / temperaturmåling / intern hukommelse / USB- og RS232-interface / softwarestyring i realtid / integreret printer / 7" LC touch display

Fugtighedsmåler til vandaktivitet muliggør samtidig eller separat måling af vandaktivitet på 4 kanaler. Den måler vandaktivitet i området 0 ... 1 aw og temperatur fra -10 ... +50 °C. Hvad betyder Aw-værdien? Aw-værdien er det frit tilgængelige, ubundne eller aktive vand i organiske produkter som f.eks. fødevarer eller lægemidler, også kendt som vandaktivitet. Den angiver fødevarens damptryk, når den er i uforstyrret ligevægt med den omgivende luft. Aw-værdien er et afgørende kriterium for at forudsige produkters fordærvelighed og spiselighed, især med hensyn til mikrobiel vækst, kemiske og biokemiske reaktionshastigheder og fysiske egenskaber. I modsætning til udbredte antagelser og almindelig praksis inden for kvalitetsstyring er det ikke et produkts fugt- eller vandindhold, der er afgørende, men dets Aw-værdi. Det er afgørende for udvikling og reproduktion af mikrober, skimmelsvampe og gær.

Vores måleapparat er udstyret med en 7"-touchscreen, som viser data i realtid og gemmer dem til senere analyse. Resultater, grafer og måledata kan kaldes frem når som helst. Takket være den professionelle sensor leverer apparatet meget nøjagtige resultater inden for 3 til 5 minutter. 

Fugtighedsmåler har tre forskellige måletilstande: den normale måletilstand, en hurtig måletilstand og den kontinuerlige visningstilstand samt en realtidsvisning af målekurven. Den kan kalibreres med 1 til 6 punkter, og menuen er tilgængelig på flere sprog, herunder kinesisk, engelsk, fransk og spansk. Apparatets hukommelse kan lagre data fra de 4 kanaler, og hver kanal kan indeholde op til 65.535 datasæt. Dataene kan til enhver tid udskrives ved hjælp af den indbyggede printer.

Enhedens software muliggør kontrol og visning af vandaktivitet og temperatur i realtid. Desuden kan dataene udskrives som PDF, i Excel-format eller som et skærmbillede.
Denne Fugtighedsmåler er velegnet til en lang række anvendelser, herunder kvalitetskontrol i fødevare- og kosmetikindustrien, forskningsinstitutter, biologisk og farmaceutisk forskning og andre videnskabelige laboratorier og papirfremstilling. Vandaktiviteten i fødevarer kan kontrolleres ved hjælp af forskellige tilsætningsstoffer (fugtighedsbevarende midler), brug af egnede emballagematerialer eller opretholdelse af optimale modnings- og opbevaringsforhold. Hvis der er for meget vand til rådighed, er der risiko for mikrobiel vækst og vandmigration. Fødevareproducenter skal bevise, at vandaktiviteten i et produkt er blevet reduceret tilstrækkeligt til at forhindre vækst af bakterier.

Laboratoriets vandaktivitetsanalysator leveres med en aw-sensor og en prøveholder. Tilbehør som ekstra aw-sensorer, prøveholdere samt udskiftningspapir og prøvebakker kan også købes hos os.



Funktioner

- Måleområde 0 ... 1 aw
- Op til 4 aw-sensorer samtidigt
- Datahukommelse:65535 dataposter pr. kanal
- USB- og RS232-interface
- Realtidsvisning af målekurven
- Visningstilstande Standard, Hurtig og Kontinuerlig
- Software-realtidsstyring
- Integreret printer
- 7" LC touch display
- Adgangskodebeskyttede brugerprofiler

Specifikationer

Vandaktivitet 
Måleområde  0 ... 1 aw
Opløsning0,0001 aw
Nøjagtighed  ±0,01 aw (10 ... 30 °C)
  
Temperatur 
Måleområde-10 ... +50 °C
Opløsning0,01 °C
Nøjagtighed±0,1 °C
  
Generelle tekniske data 
Antal målekanaler 4
Displaytype  LC Touch Display
Displaystørrelse  7 tommer
LagringsmedieIntern hukommelse
Hukommelseskapacitet65535 poster
Interface  USB, RS232
Sensor  Kapacitiv
Kalibrering  1 - 6 punkter
Menu-sprog  Engelsk (USA), fransk, spansk, kinesisk
Beskyttelsesklasse (enhed) IP20
Strømforsyning  110 ... 240 V AC | 50 / 60 Hz
Stiktype  Beskyttelseskontaktstik
Vægt  2940 g
Driftsbetingelser -10 ... 40 °C , 20 ... 60 % r.H
Opbevaringsforhold  -10 ... 40 °C , 20 ... 60 % r.H
Dimensioner ( L x B x H )  265 x 220 x 135 mm

Leveringsomfang

1 x Fugtighedsmåler PCE-WAM 60
1 x aw-sensor
1 x prøveholder
20 x prøveskåle
1 x USB-kabel type B til type A
1 x strømforsyning 12 V, 5 A
1 x pc-software (Windows 10 eller nyere)
1 x betjeningsvejledning

Softwaren findes i downloadområdet
Kompatibel med Windows 10 eller nyere