Varenr.: PCE-CR 10

Aktuel datalogger PCE-CR 10

2.380,00 DKK
2.975,00 DKK
:
4250348719348
PCE-CR 10
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Batterie
3
Elektrizität
Strom-Datenlogger
Innen
ja
Nein
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

3-kanals nuværende datalogger PCE-CR 10

Aktuel datalogger til 0/4 ... 20 mA / 3 indgangskanaler / justerbar lagerhastighed /
belyst LCD / SD-korthukommelse / Gem som XLS

Den aktuelle datalogger bruges til at logge op til tre 0/4 ... 20 mA signaler. Den aktuelle datalogger gemmer de målte processtrømme på et SD-kort i Excel-format. Udover at gemme de målte værdier, viser den aktuelle datalogger dem på det store display.Maksimal opløsning her er 0,01 mA. Måleapparatet drives med 6 AA 1,5 V batterier eller en strømforsyning. For at visualisere de levende målte værdier kan denne strømdatalogger tilsluttes pc'en via det serielle interface.

De aktuelle signaler sendes til dataloggeren via plug-in terminaler. Plug-in-klemmerne på strømdataloggeren gør det muligt at skifte tilsluttede sensorer med en mA-udgang relativt hurtigt og nemt. Dette sikrer, at den aktuelle datalogger kan bruges universelt og fleksibelt i drift. Det er ikke nødvendigt at skalere målesignalet, da måleværdierne gemmes direkte som mA. Skalering kan så nemt udføres manuelt i Excel.

Anvendelsesområder

Anvendelsesområde for PCE-CR 10 til overvågning, registrering og evaluering. De aktuelle dataloggere bruges til at registrere udgangssignalerne fra adskillige 0/4 ... 20 mA sensorer, for eksempel ved måling af tryk eller overvågning af flowhastighed. En overvågning, registrering og evaluering af fx temperatur, luftfugtighed, tryk, flow, pH-værdi ... på produktionsanlæg med standardiserede udgangssignaler 0 ... 20 mA kan udføres nemt og præcist. Kunder eller leverandører efterspørger ofte også bevis for bestemte procesparametre, som du som producent nemt kan gemme som aktuelt signal på maskinen. Den aktuelle datalogger PCE-CR 10 kan bruges næsten overalt, hvor en stationær sensor eller sender skal kontrolleres midlertidigt. Den aktuelle datalogger kan også bruges på sensorer, der er udviklet ud fra de mekaniske egenskaber til brug på farten. Selv som produktproducent kan du gemme væsentlig information under driften af maskiner direkte som et standardsignal i dataloggeren og senere evaluere det på en pc eller laptop. De nuværende dataloggere bruges derfor også til maskinovervågning og maskinanalyse.

Justering / Kalibrering

Der kan udstedes et ISO-kalibreringscertifikat for den aktuelle datalogger PCE-CR 10. Det er tilrådeligt at udsætte dataloggeren for en standardkontrol, justering og efterfølgende kalibrering. Kalibreringsintervallet for den aktuelle datalogger er normalt angivet i den interne kvalitetsmanual. Denne kalibrering af den aktuelle datalogger udføres i kalibreringslaboratoriet for PCE Instruments.


Funktioner

- Hukommelse på SD-kort
- 3 målekanaler
- 0/4 ... 20 mA-indgang
- Terminalblokke
- Opbevaring som XLS-fil
- stort display med belysning

Specifikationer

   
Måling område 0/4 ... 20 mA
Opløsning0,01 mA
Nøjagtighed± (0,5 % + 0,02 mA)
Lagringshastighed 1 , 2, 5, 10, 30, 60, 120, 300, 600 sekunder
Lagring SD-kort til op til 16 GB
SkærmLCD med belysning
Visning af opdateringshastighed    1 s
Strømforsyning6 x 1,5 V AAA-batteri
 Strømadapter 9 V / 800 mA
Driftsforhold 0 ... 50 °C / < 85 % RF
Mål132 x 80 x 32 mm
Vægt ca. 190 g
   

Leveringsomfang

1 x strømdatalogger PCE-CR 10
3 x tilslutningsterminaler
1 x SD-hukommelseskort
1 x vægbeslag
1 x selvklæbende pude
6 x batterier
1 x brugsanvisning

Downloads