Varenr.: PCE-DRC 2

Landbrugsmåleinstrumenter PCE-DRC 2 til sukker

2.008,00 DKK
2.510,00 DKK
:
4250348722492
PCE-DRC 2
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Erzeugnisanalyse
Mobile Geräte
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Vandtæt digital Brix
sukkerlandbrugsmåler 

til bestemmelse af sukkerindholdet / måleparametre Brix, brydningsindeks /
 0...50 % Brix / 1.3330 ...1.4200 nD / med temperaturkompensation

Den nemmeste måde at bestemme, hvor meget sukker der er i en væske, er ved at bruge et digitalt landbrugsmåleapparat. Det digitale landbrugsmåleapparat fra PCE Instruments er et håndholdt måleapparat, der er specielt designet til at udføre en præcis analyse af sukkerholdige opløsninger. På denne måde kan brugeren med støtte fra landbrugsmåleapparatet udføre en ukompliceret kvalitetskontrol og kontrollere sukkerkoncentrationen i en væske.

Brix-måleenheden bruges hovedsageligt i frugtindustrien og bestemmer den relative massefylde af væsker. Agrar-måleren er en præcisionsmåler baseret på måling af en væskes brydningsindeks, hvilket sikrer maksimal pålidelighed selv under vanskelige måleforhold. Ved hjælp af landbrugsmåleapparatet kan brugeren allerede måle sukkerindholdet i en væske med en lille prøvemængde. For at opnå et meningsfuldt resultat er det tilstrækkeligt at dryppe fire til fem dråber ned i den tragtformede fordybning af rustfrit stål i måleapparatet. Et prisme er monteret i prøvebrønden, og sukkerindholdet måles på denne måde ved hjælp af lysbrydning. Brix Zucker Refraktomete PCE DRB 1 med et æble.Den interne lyskilde tillader også målinger under kunstige lysforhold. Kunstigt lys kan hurtigt forårsage målefejl ved brug af et analogt Brix sukkerrefraktometer. Omgivelsestemperaturen har stor indflydelse på måleresultatet. Temperaturpåvirkningen under brug kompenseres internt af landbrugsmåleren. Efter denne automatiske temperaturkompensation (10 til 40 °C) vises måleresultatet hurtigt og præcist på det store, letlæselige LC-display på Brix sukkerrefraktometeret. Brix sukkerrefraktometerets store måleområde strækker sig fra 0 til 50 % Brix. Desuden giver visningen af landbrugsmåleapparatet information om væskens målte temperatur (0 til 40 °C) og brydningsindekset (1,3330 til 1,4200 nD) takket være en integreret temperaturvisning.

Glasprismet på det digitale landbrugsmåleapparat, som er indesluttet i det rustfri ståltrug, kan rengøres hurtigt og nemt før og efter målingen og er forseglet med et prismedæksel af plast. Landbrugsmåleapparatet er designet på en sådan måde, at glasprismet er beskyttet mod skader. Den praktiske betjening med tre knapper garanterer brugervenlig betjening. For at spare på batteriet i landbrugsmåleapparatet er det digitale Brix refraktometer udstyret med en automatisk sluk. Når det ikke er i brug, slukker Brix sukkerrefraktometeret automatisk efter et minut. Et par dråber destilleret vand er nok til selv at kalibrere Brix sukkerrefraktometeret med et tryk på en knap.

Anvendelsesområder

Et Brix sukkerrefraktometer er en optisk måleenhed, der tillader brugeren til at bestemme blandingsforholdet for mange forskellige løsninger. Anvendelsesområderne for Brix sukkerrefraktometer spænder fra frugthøst til frugtsortering og vurdering til kvalitetskontrol. Brix Zucker Refraktome PCE DRB 1 i brug.I frugthøsten kan Brix sukkerrefraktometeret f.eks. bruges til at bestemme, hvornår høsten er moden. Brix sukkerrefraktometeret kan også bruges til indgående inspektion. Andre anvendelsesområder kan findes i fødevareindustrien til kontrol af ingredienser og overholdelse af forskellige standarder. Brix sukkerrefraktometeret fra PCE Instruments er velegnet til pålidelig øjeblikkelig analyse, er alsidigt og nemt at bruge. Ved hjælp af det digitale Brix refraktometer kan væsker, der indeholder sukker, tjekkes hurtigt og nemt. Takket være dens brugervenlige håndtering er Brix Sugar Refractometer ideel til at bestemme sukkerindholdet i juice og andre væsker, der indeholder sukker på få sekunder. Takket være det praktiske og robuste design kan Brix sukkerrefraktometeret bruges når som helst og hvor som helst. Dens enkle betjening og vandtætte hus gør landbrugsmåleren uerstattelig ved kontrol af væsker.


Funktioner

- præcise måleresultater på sekunder
- stor LCD (målt værdi og temperatur)
- vandtæt ABS-hus IP 65
- automatisk temperaturkompensation
- lille prøvemængde
- simpel kalibrering med destilleret vand
- rustfri stålprøvebrønd med glasprisme
- nem betjening med tre knapper
- Batterikontrolsystem
- Automatisk sluk efter 1 minuts pause

Specifikationer

td>
Temperaturkompensationautomatisk 10 ... 40 °C
 
Målehastighedca. 1 sek.
Prøvevolumen4 ... 5 dråber
PrøvebrøndRing i rustfrit stål med glasprisme
HusABS, IP 65
Batteri1 x 1,5 V AAA
Automatisk slukefter 1 minuts målepause
BeskyttelsesklasseIP 65
Mål121 x 58 x 25 mm
 
Måleområde
Sukkerindhold0 ... 50 % Brix
Brydningsindeks1.3330 ... 1.4200 nD
Temperature0 ... 40 °C
  ;
Opløsning
Sukkerindhold0,10 %
Brydningsindeks0,0001 nD
Temperatur± 0,5 %
 
Nøjagtighed
Sukkerindhold± 0,2 %
Brydningsindeks0,0003 nD
Temperatur0 . 1 °C

Leveringsomfang

1 x landbrugsmåleapparat PCE-DRC 2
1 x pipette
1 x prismedæksel
1 x betjeningsvejledning
Batteri x1