Varenr.: PCE-PH20S

Landbrugsmåleinstrumenter PCE-PH20S jord pH-meter

1.115,00 DKK
1.393,75 DKK
:
4250348701213
PCE-PH20S
Prisen er ekskl. fragt, pris fra 75,00 DKK ekskl. moms, (93,75 DKK inkl. moms).
Bodenannalyse
Mobile Geräte
Leveringstid: 1 - 2 Hverdage

Beskrivelse

Landbrugsmåleapparat /  Jord-pH-meter 

Nem at bruge pH-meter til at bestemme jordens pH - Wertes /
ekstern pH-elektrode / genkalibrerbar / vandtæt (IP 67)

Oplysninger om jordens pH-måler

strong>

Jord pH-meter i bruges i en planteskole.Jordbundsforhold og pH har stor betydning for planters sunde vækst. pH-værdien har en afgørende indflydelse på, hvor tilgængelige næringsstoffer er. Det vandtætte jord-pH-meter fra PCE Instruments med ekstern måleelektrode er ideel til at bestemme pH-værdien og dermed jordens kvalitet. For at bestemme pH-værdien kan elektroden let indsættes i jorden. Det giver mening at løsne den fugtige jord lidt før hver måling. Som regel er det tilstrækkeligt at stikke elektroden ned i jorden og aflæse pH-værdien direkte på det digitale display. 

Jord-pH-måleren gør det også muligt at bestemme pH-værdien af en opløsning en jordprøve og destilleret vand. Dette giver mening f.eks. ved en måling efter DIN eller ved særligt komprimeret jord. Når elektroden ikke kan trænge dybt nok ned i jorden til at udføre en præcis måling, bør brugeren forberede en løsning. 

Den vandtætte jord-pH-meter med en speciel, ekstern måleelektrode bruges til nøjagtig registrering. af pH-værdien. Jordens pH-meter fra PCE Instruments er særligt kendetegnet ved dets høje nøjagtighed. Jordens pH-meters måleområde er 0,00 til 14,00 pH. Takket være det store digitale display er de målte værdier nemme at aflæse. For at kunne aflæse måleresultaterne endnu mere bekvemt, kan displayet på jordens pH-meter drejes med et tryk på en knap. Jordens pH-meters praktiske datahold-funktion gør det muligt at gemme de registrerede værdier. For at beskytte batteriet har jord-pH-måleren en automatisk slukning: hvis den ikke er i brug, slukker måleren selv efter ti minutter. Den ideelle omgivende temperatur til en måling er mellem 15 og 35 grader Celsius. For at sikre den højest mulige nøjagtighed bør der udføres en kalibrering med bestemte intervaller. En rekalibrering af jordens pH-meter garanterer optimal nøjagtighed og kan udføres automatisk via tastaturet med støtte fra en kalibreringsopløsning. Særlige kalibreringsskruer er ikke nødvendige. Kalibreringsdataene gemmes, selvom batteriet skiftes. Producenten anbefaler også at rense elektroden på jordens pH-meter med destilleret vand efter hver måling.

Anvendelsesområder Jordens pH-meter 

Jord pH-meter brugt med en sonde.Jordens pH-meter er den ideelle løsning til præcis måling af pH-værdien i jorden eller i substrater i lag tæt på overfladen. Desuden er jordens pH-måler særdeles velegnet til kontrol af gartnerivandingsløsninger, der bruges i drivhuse og på gårde. Blanding af en jordopløsning anbefales til dybere jordlag, da elektrodens længde ikke altid er lang nok til at måle i dybere lag. For at bestemme pH-værdien i en jordopløsning skal der tages en jordprøve fra de dybder, hvor fx planters rødder eller anden vækst er.  Efter at have fjernet sten og rødder, kan jorden derefter opløses i destilleret vand, hvilket skaber en letmålelig væske, hvis pH er repræsentativ for jordens pH. Fastsættelse af pH-værdien er vigtig for producenter i jord- og skovbrugssektoren, da en øget pH-værdi i jorden kan føre til for eksempel nedsat næringsstoftilgængelighed. Hvis jordens pH er for lav, optager planterne flere tungmetaller. For hele tiden at holde øje med jordens kvalitet, er det en god idé regelmæssigt at teste med jordens pH-meter. Jordens pH-måler fra PCE Instruments kombinerer brugervenlighed og pålidelighed med et kompakt design. Dens enkle betjening, vandtætte hus og fleksible påføringsmuligheder gør jordens pH-meter fra PCE Instruments uerstattelig, når man vurderer jordkvaliteten. pH-måleren anvendes fortrinsvis i landbrugs- og gartneridrift, i laboratorier og forskning. På grund af dens ukomplicerede anvendelse er den også velegnet til uerfarne brugere. Takket være det vandtætte og robuste hus kan jordens pH-måler bruges når som helst, selv under vanskelige forhold.

Tilbehør

Ud over jord-pH-meteret er yderligere elektroder tilgængelige fra PCE Instruments. Producenten anbefaler fugtig opbevaring af nogle typer elektroder. Den rigtige opbevaringsløsning er tilgængelig fra PCE Instruments. PH-elektroder driver over tid, hvilket kan forårsage målefejl. For at sikre høj nøjagtighed bør jordens pH-meter kalibreres regelmæssigt med den kalibreringsopløsning, der fås fra PCE Instruments.

Producenten tilbyder også kalibreringscertifikatet CAL-PCE-PH til pH-målere. Kalibreringscertifikater udstedes specifikt til kunder, årlig rekalibrering kan også udføres via PCE Instrumenter. Renseopløsningen pepsin/saltsyre PCE-GCS-500 (500ml) fås til optimal rengøring af jordens pH-meter. 

For optimalt at beskytte jordens pH-meter og tilbehøret under transport og opbevaring, anbefaler producenten at bruge det separat tilgængelige hårde skumtaske.



Funktioner

- vandtæt (IP 67)
- speciel ekstern måleelektrode på kabel
- høj nøjagtighed
- automatisk sluk for at spare batteri
- leveres inklusive kalibreringsløsninger
- datahold funktion
- letlæseligt digitalt display
- nemt at bruge

Specifikationer

Måleområde0,00...14,00 pH
Opløsning0,01 pH
Nøjagtighed±0,07 pH (i området 5 ... 9 pH )
±0,1 pH (i området 4 ... 4,9 og 9,1 ... 10 pH)
±0,2 pH (i området 1 ... 3,9 og 10 ... 13 pH)
Kalibreringautomatisk ved pH 4, 7 eller 10 ved hjælp af kalibreringsopløsninger
ElektrodepH-elektrode til at trænge ned i jorden
Strømforsyning4 x 1,5 V AAA-batterier
Omgivelsesforhold   0 ... +60 °C / <80 % RF
Mål180 x 40 mm
Vægt220g

Leveringsomfang

1 x landbrugsmåleapparat PCE-PH 20S
1 x pH bundelektrode
4 x batteri
1 x kalibreringssæt med opløsninger pH4 + 7 (hver 75 ml flaske)
1 x brugervejledning