Best.nr.: PCE-DHM 5

Microscoop PCE-DHM 5

89,90 €
108,78 €
:
4250348735188
PCE-DHM 5
Prijzen zijn netto, exclusief BTW en 12,95 € netto verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen

Beschrijving

Microscoop / Foto- en video-opnamefuncties / 400 ... 800x vergroting / Kan op de pc worden aangesloten via USB-C interface / Enkelvoudige en tijdgestuurde continu-opnamen / Voor gebruik binnen en buiten / Klein en draagbaar

Onze Microscoop heeft een vergroting van 400 ... 800x vergroting en een 2-inch IPS HD-scherm om afbeeldingen en video's vast te leggen. Zes dimbare LED's zorgen voor optimale verlichting en dankzij de twee helderheidsniveaus kunnen objecten ook in een donkere omgeving worden herkend. De Microscoop ondersteunt foto- en video-opnamefuncties, waarbij beelden tijdens het observeren kunnen worden vastgelegd en opgeslagen op een micro SD geheugenkaart (niet meegeleverd, max. 32 GB). De Microscoop kan ook via een USB-kabel op een pc worden aangesloten om objecten op een groter scherm weer te geven.

Er zijn verschillende opnamemodi beschikbaar, waaronder enkele opnamen en getimede continuopnamen (2, 3, 5 of 10 seconden). Onze Microscoop maakt automatische beeldopname met ingestelde tijdsintervallen mogelijk met de continue opnamefunctie en is ideaal voor lange-termijn observaties en time-lapse studies. De lusopname biedt instelbare intervallen van 5 seconden tot 30 minuten. Scherpte en belichting kunnen naar wens worden aangepast. Diverse kleureffecten zoals zwart-wit en reminiscentie zijn beschikbaar. De lijnassistentiefunctie omvat opties zoals kern en kruis en maakt nauwkeurige positionering en meting van monsters mogelijk. Onze Microscoop ondersteunt 22 menutalen, geeft de datum en tijd weer op het scherm en heeft een geheugenkaartformatteringsfunctie.

Bovendien maakt de lusopnamefunctie continue video-opnamen mogelijk, waarbij oudere opnamen automatisch worden overschreven als het geheugen vol is. Dit is vooral handig voor langere bewakingssessies. Met een compact formaat van 165 x 60 x 60 mm en een geïntegreerde, oplaadbare lithiumbatterij met een werktijd tot 3 uur is hij geschikt voor mobiel gebruik. De microscoop schakelt over naar de stand-bymodus na 30 seconden, 1 minuut of 2 minuten inactiviteit om energie te besparen. Bij aansluiting op een PC kan het beeld worden overgebracht naar de computermonitor of kan het geheugen direct worden uitgelezen.

De Microscoop is een veelgebruikt instrument voor verschillende doeleinden. Hij wordt onder andere gebruikt voor het inspecteren van printplaten, het observeren van plantenwortels en het controleren van de kwaliteit van textiel. Deze microscoop zou daarom geschikt kunnen zijn voor leraren, studenten, volwassenen, ambachtslieden, ouders van jonge kinderen, boeren of gewoon voor beginners in de wereld van microscopie.


Kenmerken

- 2 inch HD LCD-scherm
- Foto- en video-opnamefuncties
- Resolutie: Afbeelding: JPG 2 MP / Video: 720Pixel 30fps
- 400 ... 800x vergroting
- Enkelvoudige en tijdgestuurde continu-opnamen
- 6 dimbare LED's
- 22 menutalen
- USB-C interface
- Voor gebruik binnen en buiten
- Datum- en tijdweergave
- Automatisch uitschakelen
- Stand-by functie

Specificaties

Algemene technische gegevens 
Display type  IPS
Schermgrootte  2 Douane
Display resolutie  320 x 240
Opslagmedium  Micro SD-kaart
Opslagcapaciteit  32 GB
Interface  USB-C
Resolutie  Video: 720 pixels, 1080 pixels (instelbaar)
Afbeelding: JPG 2 megapixel
Bedrijfstijd  3 h
Automatische uitschakeling van...tot  3 ... 10 min.
Automatische uitschakeling kan worden gedeactiveerd  Ja
Lichtbron  6 dimbare LED's
Vergroting  400 ... 800 x
Menutaal  Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Portugees, Deens, Turks, Pools, Russisch, Chinees, Japans, Koreaans, Tsjechisch, Hebreeuws, Hongaars, Arabisch, Thais, Roemeens, Zweeds
Beschermingsklasse (apparaat)  IP20
Stroomvoorziening  5 V, 1 A
Gewicht  131 g
Omgevingscondities  10 ... 50 °C , 0 ... 85 % r.F
Opslagomstandigheden  10 ... 50 °C , 0 ... 85 % r.F
Capaciteit  700 mAh
Afmetingen ( L x B x H )  165 x 60 x 60 mm

Leveromvang

1 x Microscoop PCE-DHM 5
1 x USB-C kabel
1 x gebruiksaanwijzing
1 x opbergtas
1 x reinigingsdoekje
Opmerking:
Micro SD kaart niet inbegrepen!