Sip.no.: PCE-DHM 5

Dijital Mikroskop PCE-DHM 5

3.416,00 TL
4.099,20 TL
:
4250348735188
PCE-DHM 5
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Dijital mikroskop / Fotoğraf ve video kayıt fonksiyonları / 400 ... 800x büyütme /
USB-C arayüzü ile PC'ye bağlanabilir / Tek ve zaman kontrollü sürekli çekim / İç ve dış mekan kullanımı için / Küçük ve taşınabilir

Dijital mikroskobumuz 400 ... 800x büyütme ve görüntü ve video çekmek için 2 inç IPS HD ekran sunar. Altı adet kısılabilir LED’ler optimum aydınlatma sağlar ve iki parlaklık seviyesi sayesinde nesneler karanlık ortamlarda da tanınabilir. Dijital mikroskop fotoğraf ve video kayıt işlevlerini destekler, böylece gözlem sırasında görüntüler çekilebilir ve bir mikro SD bellek kartına (dahil değildir, maks. 32 GB) kaydedilebilir. Dijital mikroskop, nesneleri daha büyük bir ekranda görüntülemek için bir USB kablosu aracılığıyla bir PC'ye de bağlanabilir.

Tek çekim ve zaman kontrollü sürekli çekim (2, 3, 5 veya 10 saniye) dahil olmak üzere çeşitli kayıt modları mevcuttur. Sürekli kayıt fonksiyonu ile dijital mikroskobumuz, görüntülerin belirli zaman aralıklarında otomatik olarak kaydedilmesini sağlar ve uzun süreli gözlemler ve hızlandırılmış çalışmalar için idealdir. Döngü kaydı 5 saniyeden 30 dakikaya kadar ayarlanabilir aralıklar sunar. Netlik ve pozlama gerektiği gibi ayarlanabilir. Siyah beyaz ve anımsama gibi çeşitli renk efektleri mevcuttur. Çizgi yardımı işlevi, çekirdek ve çapraz gibi seçenekleri içerir ve numunelerin hassas bir şekilde konumlandırılmasını ve ölçülmesini sağlar. Dijital mikroskobumuz 22 menü dilini destekler, tarih ve saati ekranda gösterir ve bellek kartı biçimlendirme işlevine sahiptir.

Ayrıca, döngü kayıt işlevi sürekli video kayıtlarına olanak tanır, bu sayede bellek dolduğunda eski kayıtların üzerine otomatik olarak yazılır. Bu özellikle uzun izleme seansları için avantajlıdır. Kompakt 165 x 60 x 60 mm boyutları ve 3 saate kadar çalışma süresine sahip entegre, şarj edilebilir lityum pili ile mobil kullanım için uygundur. Dijital mikroskop, enerji tasarrufu için 30 saniye, 1 dakika veya 2 dakika hareketsiz kaldıktan sonra bekleme moduna geçer. Bir PC'ye bağlandığında, görüntü bilgisayar monitörüne aktarılabilir veya bellek doğrudan okunabilir.

Dijital mikroskop, çeşitli amaçlar için yaygın olarak kullanılan bir cihazdır. Diğer işlemlerin yanı sıra baskılı devre kartlarının incelenmesinde, bitki köklerinin gözlemlenmesinde ve tekstil ürünlerinin kalite kontrolünde kullanılır. Bu nedenle bu dijital mikroskop öğretmenler, öğrenciler, yetişkinler, zanaatkarlar, küçük çocukların ebeveynleri, çiftçiler veya mikroskopi dünyasına yeni başlayanlar için uygun olabilir.


Özellikler

- 2 inç HD LCD ekran
- Fotoğraf ve video kayıt fonksiyonları
- Çözünürlük: Görüntü: JPG 2 MP / Video: 720Piksel 30fps
- 400 ... 800x büyütme
- Tek ve zaman kontrollü sürekli çekim
- 6 adet kısılabilir LED’ler
- 22 menü dili
- USB-C arayüzü
- İç ve dış mekan kullanımı için
- Tarih ve saat ekranı
- Otomatik kapanma
- Bekleme fonksiyonu

Teknik Bilgiler

Genel Teknik Veriler
Ekran TipiIPS
Ekran Boyutu2 inç
Ekran Çözünürlüğü320 x 240
Depolama OrtamıMikro SD kart
Depolama Kapasitesi32 GB
ArayüzUSB-C
Çözünürlük

Video: 720 piksel, 1080 piksel (ayarlanabilir)
Resim: JPG 2 megapiksel

Çalışma Süresi3 saat
Otomatik Kapanma3...10 dk.
Otomatik Kapanma
Devre Dışı Bırakılabilir
Evet

Işık Kaynağı6 adet kısılabilir LED’ler
Büyütme400 ... 800 x
Menü Dili


İngilizce (ABD), Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Felemenkçe, Portekizce, Danca, Türkçe, Lehçe, Rusça, Çince, Japonca, Korece, Çekçe, İbranice, Macarca, Arapça, Tayca, Rumence, İsveççe
Koruma Sınıfı (cihaz)IP20
Güç Kaynağı5V, 1A
Ağırlık131 g
Çalışma Koşulları10 ... 50°C, %0 ... 85 n.o
Depolama Koşulları10 ... 50°C, %0 ... 85 n.o
Kapasite700 mAh
Boyutlar (U x G x Y)165 x 60 x 60 mm

Teslimat İçeriği

1 x Dijital Mikroskop PCE-DHM 5
1 x USB-C Kablosu
1 x Kullanım Kılavuzu
1 x Taşıma Çantası
1 x Temizlik Bezi
Not:
Micro SD kart teslimat kapsamına dahil değildir!