Sip.no.: PCE-SCD 50

Nem Tayin Cihazı PCE-SCD 50

459.636,00 TL
551.563,20 TL
:
4250348735287
PCE-SCD 50
Net fiyat. (Kdv dahil degildir). Arti nakliye bedeli 90,00 TL) net ( Havale / EFT )
Teslimat süresi: 1-2 iş günü

Ürün Bilgisi

Nem Tayin Cihazı / ıslak ve kuru yoğunluk, sıkıştırma derecesi ve nem içeriği / grafik menü / dahili hafıza / GPS ile konum belirleme / 5 inç dokunmatik ekran

Nem Tayin Cihazı, topraktaki ıslak ve kuru yoğunluğun, sıkışma derecesinin ve nem içeriğinin hassas bir şekilde analiz edilmesini sağlayan modern bir ölçüm cihazıdır. Toprak yoğunluk ölçer, yol yapımı, temel inşaatı, depolama sahası inşaatı, çevre ve hidrolik mühendisliği gibi çeşitli alanlarda kullanılır. Mühendislerin ve şantiye yöneticilerinin toprak özelliklerini ve kalitesini analiz etmelerine yardımcı olarak toprakların amaçlanan inşaat projeleri için uygun olmasını sağlar. Yoğunluk, sıkıştırma derecesi ve nem içeriğinin hassas bir şekilde kaydedilmesiyle, daha fazla toprak işleme, sıkıştırma veya stabilizasyon konusunda sağlam temellere dayanan kararlar alınabilir. Kalite güvencesine belirleyici bir katkı sağlar ve inşaat projelerini verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde yürütmek için malzeme özelliklerinin sağlam temellere dayanan bir değerlendirmesini mümkün kılar.

Entegre bir GPS ile donatılmış olan bu cihaz, her ölçüm için hassas konum verileri sağlar. Büyük 5 inç dokunmatik ekran, kullanıcı dostu kullanım ve fonksiyonlar arasında hızlı gezinme sağlar. Sadece 5 saniyelik hızlı ölçüm süresi sayesinde, Nem Tayin Cihazı verimli çalışma ve hızlı sonuçlar sağlar. Nem Tayin Cihazı, 4200 ölçüm değerine kadar kapasiteye sahip dahili bir veri hafızasına sahiptir ve kapsamlı verilerin doğrudan kaydedilmesine ve daha sonra analiz edilmesine olanak tanır. Birlikte verilen yazılım, toplanan verilerin analiz edilmesine yardımcı olur.

Buna ek olarak, Nem Tayin Cihazı toprak sıcaklığını ölçer ve gerçek zamanlı olarak hassas yoğunluk değerleri sağlar. Pratik bir durum çubuğu GPS durumunu, hafıza kapasitesini, mevcut pil voltajını, olası düşük pil seviyesini, tarih ve saati gösterir. Böylece, Nem Tayin Cihazı ile yapılan ölçümlere tamamen konsantre olabilmeniz için ilgili tüm bilgiler her zaman gözünüzün önünde olur.


Özellikler

- Yaş ve kuru yoğunluk, % sıkıştırma, % nem
- 5 saniye içinde ölçüm
- Hassas ölçüm sonuçları
- 4200 değer için dahili veri hafıza
- GPS sinyali, hafıza ve pil için durum çubuğu
- 5 inç dokunmatik ekran
- GPS ile konum belirleme
- Yazılım
- Çok Yönlü
- Kullanıcı dostu

Teknik Bilgiler

Genel teknik bilgiler 
Ölçüm fonksiyonları  Yaş yoğunluk, Kuru yoğunluk, %Nem, %Sıkıştırma
Birimler  g/m³
Standart(lar)  ASTM D4318, ASTM D422, ASTM D4698, ASTM D1557
Çalışma süresi  7 h
Ölçüm alanı  25 cm
Ölçüm derinliği  50 ... 300 mm
Menü dili  İngilizce (Büyük Britanya), İngilizce ()ABD
Koruma sınıfı (cihaz)  IP52
Güç kaynağı  220 V | 50 Hz
Konektör tipi  Euro fiş
Ağırlık  2,84 kg
Çalışma koşulları  -7 ... 43 °C , %0 ... 95 n.o.
Depolama koşulları  -7 ... 43 °C , %0 ... 95 n.o.
Pil kapasitesi  10400 mAh
Boyutlar ( Y x Ç )  240 x 250 mm

Teslimat İçeriği

1 x Nem Tayin Cihazı PCE-SCD 50
1 x Güç Kaynağı Ünitesi 5 V / 1 A
1 x USB Kablosu
1 x Taşıma Çantası
1 x USB Bellekte Yazılım